Frågor och Svar

 

 

 • Hur anmäler jag mig?
  För att kunna anmäla dig till ett event så måste du bli medlem. Ditt medlemskap är gratis och det är först när du vill delta i ett event som du betalar. Du anmäler dig till våra event genom att klicka på det event du vill delta i och gå vidare mot betalning. När vi mottagit din betalning skickas ett bekräftelsemail till den e-postadress som ditt konto är registrerat på. 

 

 • Vad är speeddejting?
  Speeddejting med Up To Dejt är lite som ett cocktailparty där du avnjuter mat och dryck samtidigt som du får en första kontakt med andra singlar i önskad åldersgrupp under en arrangerad kväll. Under kvällen kommer du att möta cirka 10 män eller 10 kvinnor beroende din önskade preferens. Detta är dina dejter för kvällen. Du tillbringar mellan 5-8 minuter sittandes ner med vardera dejt, detta är precis tillräckligt med tid för att känna av och bestämma dig för vem du skulle vilja träffa privat igen. Dagen efter speeddejtingen får du kontaktuppgifterna till de som du kryssat "ja" för att du vill träffa igen och som i sin tur även har svarat att de vill träffa dig. Vi lovar att du kommer att ha en otroligt kul och social upplevelse. 

 

 • Är det säkert att speedejta?
  Det är av stor vikt att alla deltagare känner sig trygga. Ingen information utbyts innan båda parter kryssat ”ja” på sina matchkort. Detta är ett mycket säkert system där dina kontaktuppgifter är hemliga tills du själv väljer att dela med dig av detta. Du kan välja att ha ett alias under kvällen om du inte vill delge ditt riktiga namn.

 

 • Hur går speeddejtande till?
  Under kvällen du får möta cirka 10 män eller 10 kvinnor beroende på din önskade preferens. Detta är dina dejter för kvällen. Du tillbringar mellan 5-8 minuter sittandes ner med vardera dejt, detta är precis tillräckligt med tid att känna av och bestämma dig för vem du skulle vilja träffa privat igen. Under kvällen kommer du att ha ett matchkort där du skriver ner namnen på dina dejter och sedan kryssar antingen ett "ja" eller ett "nej" bredvid varje namn. Det finns ingen gräns för hur många "ja" du väljer och dina val är bara mellan dig och oss på Up To Dejt. Om du har satt ett "ja" till någon som också satt ett "ja" till dig då är det är en match! Du kommer att få en e-post nästa dag som ger dig namn och kontaktuppgifter för de personer som du har fått en match med. Samtidigt så får dina matcher dina kontaktuppgifter på samma vis. Sedan är det upp till er att bestämma en egen dejt!

 

 • Hur mycket kostar ett event?
  Priset för en speeddejtingkväll skiljer sig beroende på vilken typ av tema vi har. Vi kommer att ha olika teman och gästa olika typer av restauranger som erbjuder varierande dryck och mat. Du ser utförligt vad som ingår vid varje specifikt event.

 

          Säker betalning?

 • Vi använder oss av och samarbetar med PayPal och DIBS.
 • DIBS Payment Services är den ledande leverantören av betalningslösningar för webbutiker inom Norden. Om du regelbundet handlar online har du förmodligen redan betalat via DIBS någon gång.Vi använder oss av den externa betalningslösningen DIBS Internet, eftersom detta garanterar att de senaste säkerhetskraven från kortutgivare och inlösare implementeras centralt. Det innebär att säkerheten för dig som kund alltid garanteras och att du kan vara trygg i vetskapen om att transaktionen alltid hanteras av system som uppfyller de senaste säkerhetsnormerna. DIBS har PCI-ackreditering för både VISA- och Mastercard.
 • PayPal använder sig av Secure Socket Layer 128-bit (SSL) som garanterar snabba, enkla och säkra betalningar från hela världen. Det betyder att alla transaktioner med ditt kreditkort krypteras för din säkerhet och integritet. PayPal ger dig möjlighet att betala utan att säljaren ser ditt konto- eller kortnummer. Inget kreditkort behövs innan du är redo att betala. Du behöver inte uppge någon kreditkortsinformation för att skapa ett PayPal-konto. Den informationen behövs bara när du står i begrepp att betala för ett event. Up To Dejt sparar inga kreditkortsnummer. PayPal har på kort tid blivit världsledande inom betalningslösningar online och har 164 miljoner kontohavare över hela världen. Det är tillgängligt i 190 länder runt om i världen och köpare och säljare hos eBay, onlineförsäljare, onlineföretag såväl som traditionella företag gör transaktioner med PayPal. Observera att om du tänker göra fler än 10 köp med Paypals direktbetalning måste du skapa ett PayPal-konto. Det är säkert att ha din betalningsinformation hos PayPal för att kunna göra snabbare, enklare och säkrare betalningar online. Med denna gratisfunktion slipper du fylla i långa betalningsformulär och du kan genomföra transaktioner snabbare

 

 • Kan jag betala på plats?
  För att vi ska kunna planera ett bra event med rätt och lagom antal dejter för kvällen så måste betalning och anmälning ske före. Men om du är ute i sista stund kontakta oss, via telefon eller e-post, så ser vi om vi har plats till dig. Möjligheten finns, men vi ger inga garantier att det finns plats till dig om du vill betala på plats. Säkrast är att du anmäler dig i god tid här på vår hemsida.

 

 • Var och när hålls speeddejtingkvällarna?
  Eftersom de flesta av våra deltagare ofta är upptagna på helgerna så kommer speeddejting-kvällarna att hållas på vardagskvällar. Vi samarbetar med olika pubar och restauranger. Har du förslag på ställen där du tycker vi ska ha våra kvällar så berätta gärna för oss.

 

 • När börjar det och när slutar det?
  Speeddejtingträffarna brukar starta runt klockan 19:00. Själva speeddejtingen startar när alla deltagare är på plats. Vi räknar med att hela eventet håller på i ungefär tre timmar, medräknat en paus där vi minglar och förser oss av lite plockmat och dryck.

 

 • Vilka åldersgrupper finns?
  Vi har olika ålderskategorier beroende på vilket intresse som finns. Vårt mål är att alla ska kunna speeddejta och hittar du inte den åldersgrupp du är ute efter så berätta mer än gärna det för oss så att vi kan jobba på ett event i just din bästa åldersgrupp. Åldersgrupperna som står vid varje event är riktlinjer, och du kan fortfarande anmäla dig även om du skulle ligga lite utanför dessa åldersgrupper.

 

 • Hur många matchningar får man under en kväll?
  Detta varierar så klart, men de flesta brukar få minst tre matchande dejter på en kväll. Över 90% av våra medlemmar får match med minst en person på våra speeddejtingevent. Up To Dejt handlar inte bara om att hitta en potentiell partner, det handlar även om att erbjuda singlar ett säkert och enkelt sätt att träffa nya människor, få nya vänner och en fantastisk upplevelse.

 

 • Hur får jag kontakt med mina matchpartners?
  Dagen efter speeddejteventet sammanställs resultatet. De deltagare som har fått en eller flera matchningar får sina matchers kontaktuppgifter utskickat till sig via e-post genom Up To Dejt. Observera: Endast de personer som har kryssat "ja" för varandra, en så kallad matchning, kommer att få varandras kontaktuppgifter. Om någon kryssat i ett "nej" så utbyts inga kontaktuppgifter.

 

 • När får jag reda på vilka matchar jag fått under kvällen?
  Dagen efter speeddejtingen arbetar Up To Dejt med att matcha ihop alla som vill träffa varandra igen, och skickar sedan ut kontaktuppgifter via e-post. Du får alltså uppgifter på matchningarna senast 24 timmar efter speeddejtingen.

 

 • Vem kontaktar vem?
  Vi uppmuntrar båda parter att kontakta varandra. Eftersom ni redan träffats så har förmodligen den första nervositeten lagt sig, och ni vet redan lite om varandra.

 

 • Om jag inte kan komma när jag anmält mig?
  Att organisiera en speeddejtingkväll kräver mycket tid och planering. Om någon inte dyker upp trots att man anmält sig så kan det bli ett bakslag för eventet då vi planerar och räknar med ett jämnt antal dejter. Din anmälan är bindande  och om du inte kan komma är det viktigt att du meddelar oss minst tre dagar innan speeddejtingen för att få en återbetalning, alternativt byta datum till en ny speeddejtingkväll. Hör av dig via e-post eller telefon om du eventuellt måste avboka.

 

 • Är det alltid jämnt antal dejter?
  Vi försöker alltid se till att ha ett jämnt antal deltagare på våra träffar för att det ska vara en så lyckad kväll som möjligt.

 

 • Vad ska man ha på sig?
  Det viktiga är att du själv trivs och känner dig bekväm. Eftersom du kommer att träffa många personer för första gången rekommenderar vi att du klär dig i något som du känner dig fin i. Vi har våra speeddejtingkvällar på olika pubar och restauranger, så vårdad klädsel är ju en god idé.

 

 • Vem går på speeddejting?
  Man kan väl säga att det är helt vanliga människor, med likheter och olikheter, som speeddejtar. Det är många som är lite trötta på att endast internetdejta där hemma och som istället vill ut och träffa andra singlar i verkliga livet. Vi riktar oss till alla typer av människor och försöker hela tiden att ha en dialog om vilken typ av speeddejtingkvällar våra medlemmar vill att vi ska arrangera. "Sport och träning", "akademiker" samt "kreativ och konstnärlig" är några önskemål som våra medlemmar redan önskat. Som medlem får du tillgång till ett formulär där du kan dela med dig av just dina önskemål om temakvällar eller andra tips och förslag till oss på Up To Dejt. Med dessa förslag gör vi vårt bästa för att arrangera den typ av speeddejtingkvällar som du önskar.