Svaneholms slottSkurup

I södra Skåne utanför Skurup, i vackra omgivningar, ligger ett av Sveriges mest omtalade slott, anno 1530.  Svaneholms slott är en välkänd etablerad restaurang sedan 1969, som år efter år har haft en erkänd Gastronomiskprofil och anpassat sig väl genom tiden, där fokus på att behålla det klassiska alltid har varit en grundsten. 

 

restaurang albatros fotoMalmö

Nere i Västra Hamnen hittar vi Restaurang Albatross. Mötet mellan det glittrande sundet, Öresundsbron och Danmark är storslaget och säkerligen en av Sveriges vackraste utsikter. Inomhus är inredningen stilfull och ljus med många fönster som öppnar upp lokalerna och låter er insupa det vackra landskapet som vackert omger restaurangen. 

SITTING-BULL

Stockholm

Restaurangens fräscha interiör återspeglar en avslappnad och elegant atmosfär i en härligt luftig lokal. Stora fönster och pampiga fåtöljer i loungen inbjuder till att stanna kvar och fortsätta kvällen efter speeddejtingen. Personalen och stämningen är mycket angenäm och gör att man känner sig mycket bekväm och välsedd.

jerntorget bar

Göteborg

Jerntorgets Bryggeri är ett stilrent, spatiöst och djärvt inrett ställe som inrymmer en osminkad miljö med ljusa, flärdfria bord och sittplatser i trä. Källarlokalen inviterar in oss till en lite mer enskild tillställning under speeddejtandet, och för den som vill dröja kvar bjuder den imponerande baren en lång rad med fatölskranar för allas tycke och smak.

SANKT-GERTRUDMalmö

Nära Centralstationen och beläget i ett av Malmös mest pittoreska och äldsta kvarter hittar vi Sankt Gertruds. Exteriören är från 1500-talet och är smakfullt bevarad och mysfaktorn är hög. Atmosfären och den trevliga personalen gör kvällen avslappnad och gemytligt. Inte allt för sällan bjuds det på livespelningar efter speeddejtingen för den som vill släppa loss.

 

          1000 konferensstolar  •  Möten  •  Events  •  Utställningar  •  Fester • Restauranger