Om Oss

Det är först vi mötet du känner…..

Vi tror på att mötet är avgörande i starten av en relation. Internetdejting är ett fantastiskt sätt att komma i kontakt med andra singlar, men vi menar att det finns fler sätt att träffas på. Det är trots allt när man väl sitter ansikte mot ansikte som man känner om det klickar. Tänk så mycket tid du sparar på att direkt känna av om ett nytt ansikte och dess personlighet bakom är intressant för en ny bekantskap, antingen som vän eller potentiell partner.

Över 90% av våra medlemmar får match med minst en person på våra speeddejtingevent. Up To Dejt handlar inte bara om att hitta en potentiell partner, det handlar om att erbjuda singlar ett säkert och enkelt sätt att träffa nya människor, få nya vänner och en fantastisk social och rolig upplevelse. Up To Dejt har nu varit verksamma i Sverige sedan år 2010. Innan dess har vi arbetat med speeddejting i tre år i Australien tillsammans med ett av världens största speeddejtingföretag.

Vi är ständigt på utkik efter nya och roliga sätt att föra samman människor. Vi arrangerar därför många typer av singelevent där alla singlar är välkomna.

Hjärtligt välkommen på ett socialt äventyr!

 

 

         f logo                                twitter-bird-blue-on-white

 

 Följ oss på Facebook               Följ oss på Twitter