Gratis speeddejting?

Om du rekommenderar Up To Dejt till dina vänner så är vi otroligt tacksamma. Så tacksamma att vi ger dig 50 kronor i rabatt per vän! Registrera dig och bli medlem GRATIS! När du är inloggad så väljer du fliken "Bjud in en vän" under "Min Profil" och följer instruktionerna. Du får 50 kronor i rabatt per ny medlem, vilket innebär att om tillräckligt många av dina vänner blivit medlemmar så får du speeddejta gratis. 

Hur går det till?

Du tillbringar mellan 5-8 minuter sittandes ner med vardera dejt. Detta är precis lagom med tid att känna av och bestämma dig för vem du skulle vilja träffa privat igen. Du delger till oss på Up To Dejt vilka du fastnat för och följande dag förmedlas dina och dina matchers kontaktuppgifter till varandra. Det är nu äventyret börjar!
 

Kontakt

Hör av dig med tips och förslag

Om du önskar ett visst tema på en kväll så vill vi gärna att du hör av dig till oss så kommer vi att göra vårt bästa för att skapa och marknadsföra en sådan kväll. När det är tillräckligt många som vill speeddejta på din ”temakväll” så lägger vi ut detta så att folk kan anmäla sig. I vanliga fall behövs ca 20 personer för en lyckad kväll. På din profilsida, som medlem, fyller du i dina intressen och förslag som du önskar att vi ska arrangera. Denna information använder vi som underlag för tema på våra speeddejtingkvällar.

Du kan även kolla in vad som är på gång och dela med dig av vilken typ av kväll du vill att vi ska arrangera.


Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefon: 0738-21 50 78

(Telefontid: Mån-fre 15:00-19:00) 

 

         f logo                                twitter-bird-blue-on-white

 Följ oss på Facebook               Följ oss på Twitter